Ny direktør for Plan- og Landdistriktstyrelsen på plads

Publiceret 31-01-2024

Christian Vind bliver ny direktør for Plan- og Landdistriktsstyrelsen

Christian Vind bliver ny direktør i Plan- og Landdistriktsstyrelsen. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Miljøministeriet. Christian Vind har desuden mellem 2022 og 2023 være konstitueret departementschef i Miljøministeriet.

 Christian Vind tiltræder stillingen som direktør i Plan- og Landdistriktsstyrelsen den 1. marts 2024. Vind er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Han overtager direktørstillingen efter Sigmund Lubanski, som er blevet direktør i Slots- og Kulturstyrelsen.

 ”Det er med stor glæde, at vi kan byde Christian Vind velkommen som ny styrelsesdirektør for Plan- og Landdistriktsstyrelsen. Christian Vind er med sin stærke faglige profil, sit engagement og sin høje integritet som topembedsmand den helt rette til at stå i spidsen for Plan- og Landdistriktsstyrelsens vigtige arbejde for at skabe udvikling og muligheder i hele Danmark sammen med styrelsens mange dygtige medarbejdere,” siger departementschef i By-, Land- og Kirkeministeriet Christian Dons Christensen.

 ”Jeg glæder meget til at møde medarbejdere og chefer. Jeg ser frem til samarbejdet, og arbejdet med de centrale rammer for den fysiske planlægning i hele landet. Sammen skal vi løfte vigtige samfundsopgaver, på tværs af udbygningen af vedvarende energi og sikringen af sammenhængen mellem land og by,” siger Christian Vind om arbejdet som direktør i Plan- og Landdistriktsstyrelsen.