Plan- og Landdistriktsstyrelsen skal have ny direktør

Publiceret 18-12-2023

Plan- og Landdistriktsstyrelsens direktør gennem en årrække, Sigmund Lubanski, har fået nyt job som direktør for Slots- og Kulturstyrelsen. By-, Land- og Kirkeministeriet søger derfor nu en ny direktør til at gå forrest i Plan- og Landdistriktsstyrelsens vigtige arbejde med at skabe udvikling i storbyer og lokalsamfund over hele landet.

Plan- og Landdistriktsstyrelsen blev med den nuværende opgavesammensætning etableret i forbindelse med regeringsdannelsen den 15. december 2022 som en styrelse under By-, Land- og Kirkeministeriet. Styrelsen har ansvaret for bl.a. fysisk planlægning, byudvikling, udvikling af landdistrikter og de mindre øer samt planlægning for udbygning af vedvarende energi på land.

Styrelsens arbejdsområder har høj politisk prioritet og betydelig offentlig bevågenhed, og styrelsesdirektøren spiller en central rolle i By-, Land- og Kirkeministeriets brede samarbejde om opgaverne med såvel statslige, regionale og kommunale myndigheder som mange lokale og nationale interessenter. Direktøren indgår i By-, Land- og Kirkeministeriets øverste ledelse.

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, kan du læse mere og ansøge her.